Bujanovačke Heroine će u Skupštini zastupati i poslanik iz Niša

Bošković se na to obavezao na današnjem sastanku sa „Heroinama“, bujanovačkim volonterkama Udruženja građana „Srbija u pokretu“, koje realizuju akciju „Biram koga biram

BUJANOVAC, 7.jul 2017.- Posle Nenada Mitrovića i Fatmira Hasanija, narodnih poslanika iz bujanovačke opštine, od danas će građane Bujanovca da zastupa i njihov kolega iz Niša, Miloš Bošković, predstavnik pokreta „Dosta je bilo“.

Bošković se na to obavezao na današnjem sastanku sa „Heroinama“, bujanovačkim volonterkama Udruženja građana „Srbija u pokretu“, koje realizuju akciju „Biram koga biram”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On je u Kancelariji za mlade u Bujanovcu, nakon razgovora sa učesnicima ovog skupa, potpisao zahtev predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković, kojim u ime građana Bujanovca, traži zakazivanje termina za postavljanje pitanja članovima republičke vlade.

Tokom razgovora o visokoj stopi nezaposlenosti spomenuti su poražavajući statistički podaci, da bujanovačka opština zvanično ima skoro 6.000 nezaposlenih i da stopa nezaposlenosti premašuje 27 procenata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poslanik Fatmir Hasani ranije je na sastanku sa Herionama obećao da će pokrenuti inicijativu za saniranje i čišćenje Bujanovačkog jezera, a Nenad Mitrović da će pomoći u rešavanju problema divljih deponija.

Među slušaocima bio je i četvorogodišnji Dimitrije.

Istina, najveći deo sastanka pratio je sa velikom pažnjom koja je malo popustila u samom finišu.

Ipak, ozbiljnost teme premašila je njegov uzrast. Nadajmo se da, kada on poraste, nezaposlenost više neće biti problem.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *