BIVODA domaćin Petrovdana, hramovne i gradske slave

Ovo domaćinstvo za firmu koju vodim i mene lično predstavljaju izuzetnu čast. Pozivam Bujanovčane da nam se pridruže u litiji koja polazi iz crkve u 10 sati, posle liturgije, kaže za Bujanovačke Nenad Zafirović, koji dodaje da su na slavu pozvani predstavnici javnog života grada

pozivnica

BUJANOVAC, 8. juli 2017. – Privredno društvo Bivoda Doo, i Nenad Zafirović, direktor ove fabrike koja je jedan od najvećih proizvođača mineralne vode i sokova u zemlji, biće ovogodišnji domaćini hramovne i gradske slave Svetih apostola Petra i Pavla u sredu 12. jula.

Ovo domaćinstvo za firmu koju vodim i mene lično predstavljaju izuzetnu čast. Pozivam Bujanovčane da nam se pridruže u litiji koja polazi iz crkve u 10 sati, posle liturgije, kaže za Bujanovačke Nenad Zafirović, koji dodaje da su na slavu pozvani predstavnici javnog života grada.

petrovdan

Fotografije sa prošlogodišnje petrovdanske litije možete pogledati OVDE.

Svečana liturgija u crkvi koja nosi ime Svetih apostola Petra i Pavla počinje u sredu 12. jula u 8:30, a litija gradskim ulicama odatle kreće u 10 sati ulicama Josifa Janjića, Kralja Milutina, Save Kovačevića, zatim Karađorđevim trgom do opštine i glavnom ulicom ka nadožnjaku i natrag do crkve.

Za 11 sati predviđeno je rezanje slavskog kolača a u 11.:30 biće priređena trpeza ljubavi.

-Još jednom pozivam Bujanovčane da nam se pridruže, poziva Nenad Zafirović.

Bivoda je domaćinstvo slave preuzela od Predškoske ustanove Naša radost.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *