Nevolje meštana Levosoja zbog izgradnje Koridora 10 (FOTO)

Meštani sela Levosoja su ogorčeni zbog novonastale situacije, jer su prinuđeni da motornim vozilima sa jednog na drugi kraj sela prelaze preko autoputa E 75, a to je svakako saobraćajni prekršaj koji se kažnjava po zakonu

BUJANOVAC, LEVOSOJE, 9. juli 2017. – Zbog izgradnje Koridora 10, na deonici Srpska Kuća – Levosoje, meštani ovog sela kroz koje se trenutno izvode radovi muku muče sa saobraćajem i kao da su odsečeni od sveta jer se iz jednog u drugi kraj sela može samo preko autoputa gde vreba saobraćajna policija.

Kako javljaju naši čitaoci, koji nam šalju i slike koje potvrđuju njihove reči, glavni put kroz selo Levosoje je zatvoren za saobraćaj , a samim tim i prelazak iz jednog u drugi deo sela je onemogućen, a da pre toga nije izgrađena adekvatna obilaznica jer novi podvožnjak koji povezuje delove sela nije još u funkciji.

Meštani sela Levosoja su ogorčeni zbog novonastale situacije, jer su prinuđeni da motornim vozilima sa jednog na drugi kraj sela prelaze preko autoputa E 75, a to je svakako saobraćajni prekršaj koji se kažnjava po zakonu, objašnjava naš čitalac iz Levosoja.

A sabraćajna policija, dodaje on, patrolira i sankcioniše svako nelegalno uključenje i isključenje sa auto puta E 75.

Ko je kriv za novonastalu situaciju? -pitaju se ogorčeni meštani Levosoja.

Mesna zajednica Levosoja, stiče se utisak, i nije mnogo zainteresovana da zaštiti svoje sugrađane prepuštene na milost i nemilost.

A ne zaboravite da u crkvu Svetog Ilije u Levosoju koriste i meštani sela Božnjevca, kojima je  takođe onemogućen prolazak do pomenute crkve, dodaje čitalac Bujanovačkih.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *