Arifi: Stojanča nikad nije imao 50 posto budžeta

Bujanovac, 12. juli 2017.-Stojanča Arsić nikada do sada u svojoj karijeri nije imao raspodelu budžeta  50:50 za albanska i srpska naselja, rekao je bivši predsednik opštine Nagip Arifi ocenjujućip jednogodišnji učinak lokalne vlasti u kojoj je njegova Demoktatska partija (DP) u opoziciji.

Arifi je za portal Titulli.com rekao da aktuelna lokalna vlast nije za građane uradila gotovo ništa, ali je zato, kako je naglasio, bilo mnogo poseta, putovanja, seminara i konferencija.

„Ova vlast je delimično realizovala projekte koje smo mi usvojili i za koje smo obezbedili novac dok smo bili na vlasti“, rekao je Nagip Arifi.

Lokalnu vlast čine koalicija oko PDD predsenika opštine Šaipa Kamberija, PDP Jonuza Muslijua, jedan predstavnik romske zajednice, Srpska lista i Grupa građana okupljena oko Stojanče Arsića koji je u vlasti bio i sa Nagipom Arifijem.

Od izbora 2002, posle završetka oružanih sukoba, Šaip Kamberi i Nagip Arifi se smjenjuju na čelu Bujanovca, a Stojanča Arsić je sa obojicom bio koalicioni partner.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *