SO Bujanovac (Uživo): Milković traži video nadzor, Mitrović raspravu o finansiranju NSA

Predsednik opštine Šaip Kamberi predložio je da se o video nadzoru raspravlja na Opštinskom veću, kao i da svi korisnici budžeta, uključujući i Nacionalni savet, podnose izveštaje o utrošku novca, sa čime su se složili Mitrović i Milković

Bujanovac, 14. juli 2017- Odborničks većina je na sednici SO koja je u toku odbila predloge dopune dnevnog reda odborničke grupe okupljene oko SNS, i sa 22 glasa usvojila ranije predloženi dnevni red.

20170714_104647

Milković

Odbornik Nenad Mitrović je na današnjoj sednici SO Bujanovac uatražio da se u dnevni red uvrsti tačka – Izveštaj o radu Nacionalnog saveta Albanaca o iznosu finansijskih sredstava od SO Bujanovac.

Trajko Trajković za dnevni red predlaže raspravu o ksenofobiji i segregaciji, a Miodrag Milković da parlament donese zaključak da SO, na sednici kada na dnevnom redu bude rebalans budžeta, planira novac za uvođenje video nadzora u Bujanovcu.

20170714_104143

Trajković

Sva trojica pripadaju opozicionar odborničkoj grupi okupljenoj oko SNS.

Predsednik opštine Šaip Kamberi predložio je da se o video nadzoru raspravlja na Opštinskom veću, kao i da svi korisnici budžeta, uključujući i Nacionalni savet, podnose izveštaje o utrošku novca, sa čime su se složili Mitrović i Milković.

20170714_110017

Kamberi

Odgovarajući Trajkoviću, Kamberi je rekao:

-Gde leži strah od nekoga? Ovde u Bujanovcu nema stranaca-rekao je Šaip Kamberi, i dodao:

– Nemojmo praviti nepotrebnu galamu oko svega ovoga. Političke debate o tom pitanju su štetne, i za vas i za nas. Ako vi takvu podelu vrsite-porucio jr Kamberi.

Prema ranije predloženom dnevnom redu, SO danas raspravlja o likvidaciji Direkcije i poslovanju Doma zdravlja 2016.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *