Novi parking u Gumoplastici,privremeni ispred opštine

Za tu namenu obezbeđena  je  površina od 1.500 metara kvadratnih za pedesetak parking mesta

BUJANOVAC, 24.jul 2017. – Vozači na ulicama Bujanovca  od danas  će na raspolaganju imati više mesta za parkiranje automobila.

Lokalna samouprava  je,  u  nastojanju da  bar donekle  uvede red u ovu oblast, sklopila ugovor sa bujanovačkom “Gumoplastikom” o zakupu prostora i uređenju javnog parkirališta u krugu ove fabrike. Za tu namenu obezbeđena  je  površina od 1.500 metara kvadratnih za pedesetak parking mesta.

gmp1

Pedesetak novih mesta za parkiranje

Za sada neće biti naplate parkiranja, ali  načelnik Odeljenja za investicije i razvoj Enver Ramadani  za iduću nedelju  najavljuje ponovni početak rada javnog parking servisa u Bujanovcu.

-O uređenju i održavanju gradskih parkirališta brinuće se JP “Komunalac”, koje će  vršiti naplatu usluge parkiranja. Nadamo se da će nova parking mesta u krugu Gumoplastike” donekle doprineti rešavanju gužvi u saobraćaju na ulicama Bujanovca, posebno sada sada kada je evidentan povećan  priliv vozila – kaže Ramadani.

Za sada neće biti naplate parkiranja, ali  načelnik Odeljenja za investicije i razvoj Enver Ramadani  za iduću nedelju  najavljuje ponovni početak rada javnog parking servisa

Ovaj potez je, kako veli, samo početak rešavanja problema  u odvijanju saobraćaja i smanjenju gužvi u gradu Bujanovcu.

Takođe, na uslugu građanima, biće stavljen  i parking ispred zgrade opštine Bujanovac, ali posle 15 časova.

Kako Bujanovačke nezvanično saznaju, kao parking će se tokom leta privremeno koristiti i dvorište škole Sveti Sava.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *