Bujanovački džezeri vežbaju za „Nišvil 2017“

Stranger from South nastupaju dva puta, najpre 10, a zatim i 12. avgusta, na dva različita stejdža

BUJANOVAC, 28. jul 2017. –  Članovi multietničkog muzičkog  benda „Strangers from Sout“ („Stranci sa juga“) iz Bujanovca, osnovanog pre dve godine, već skoro mesec dana  vežbaju za nastup na Internacionalnom Nišvil džez festivalu, koji će biti održan od 10. do 13. jula u Niškoj tvrđavi.

Bujanovački džezeri će u Nišu biti već od prve večeri ovog najvećeg džez festivala u jugoistočnoj Evropi, koji se održava 23. put, što će im biti drugi nastup na Nišvilu.

stranci s juga

Spremni za nastup

Anđela Dukadinović, vokal “Stranaca sa juga” otkriva čitaocima “Bujanovačkih” da će nastupiti na dve festivalske večeri.

-Prve večeri, 10. avgusta u 20, 30 časova izlazimo na scenu Jouth Stage, dok ćemo drugi put nastupiti 12. avgusta u 18 časova na Welcome stage. Pozivam sve Bujanovčane da nam se priključe i budu sa nama tokom Nišvila – poručuje Anđela.

Mada je bilo najavljeno da će bujanovački džez sastav nastupiti danas  na završnici ovogodišnjeg “Kulturnog leta” u Bujanovcu, taj nastup će, kako saznaju “Bujanovačke”, zbog  odsustva iz zdravstvenih razloga  jednog člana benda,  biti odložen za period nakon povratka sa Nišvila.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *