Novo osvetljenje i igračke u parku (FOTO)

U okviru projekta, QARD je u subotu sproveo drugu akciju tokom koje smo postavili opremu na dečijem igralištu,  i farbali postojeću opremu i klupe

BUJANOVAC, 30. jul 2017. (foto:fb ) – Zahvaljujući aktivnostima Centra za unapređenje položaja  žena i mladih, realizaovanih u saradnji sa lokalnom samoupravom, gradski park u Bujanovcu poprima novi, uređeniji izgled.

Osim popravke starih rekvizita za igru i zabavu mališana postavljeni su i novi, koji privlače dodatnu pažnju najmlađih sugrađana.

Aktivisti iz nevladinog sektora, u parku su pre nekoliko  dana zadadili cveće, a u organizaciji opštine Bujanovac, obnovljena je rasveta.

Aktivisti iz nevladinog sektora, na čelu sa organizacijom QARG, u parku su pre nekoliko  dana zadadili cveće, dok je, u organizaciji opštine Bujanovac, obavljena regulacija osvetljenja na ovoj javnoj gradskoj površini.

QARG je nevladina organizacija iz Bujanovca koja sprovodi projekat „Za nasu decu“ koji ima za cilj uređenje gradskog parka u Bujanovcu.
Projekat finansira Trag fondacija iz Beograda a QARG implementira u saradnji sa opstinom Bujanovac i JP Komunalac.
-U okviru projekta, QARD je u subotu sproveo drugu akciju tokom koje smo postavili opremu na dečijem igralištu,  i farbali postojeću opremu i klupe, kaže Nermine Aliju iz QARD.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *