Oraovica: Prijava protiv policajca zbog prebijanja i pretnji smrću

Incident se dogodio u subotu kada je policajac iz Oraovice opomenuo mladića zbog prebrze vožnje, na šta mu je ovaj uzvratio da se to njega ne tiče jer nije na dužnosti

BUJANOVAC, PREŠEVO, 1. avgust 2017. (foto Wikimapia)- Mladić iz Oraovice kod Preševa (čiji je identitet poznat redakciji) prijavio je policajca iz istog sela zbog fizičkog napada i pretnji smrću, prenosi portal Titulli.com, pozivajući se na izjavu koju je mladić dao u policiji.

Incident se dogodio u subotu (29. jula) u popodnevnim časovima, kada je policajac koji, prema pisanju Titulija, u tom momentu nije bio na dužnosti, opomenuo mladića zbog neoprezne i brze vožnje.

Mladić je bio za volanom stričevog automobila švajcarskih tablica.

Tom prilokom mladić je uzvratio da to nije njegova dužnost, ali ga je „policajac izvukao silom iz vozila i udario po licu“, navodi Titulli.com.

Mladić i njegov stric, vlasnik automobila, otišli su zatim u Policijsku stanicu Preševo da prijave slučaj.

Srećom, prisutni policajci su intervenisali i sprečili najgore, razourozavši pomenutog policajca“,  izjavio je mladićev stric, koji živi i radi u Švajcarskoj

„U prostorijama PS Preševo, dok su čekali da daju izjavu, stigao je i policajac iz Oraovice, koji je tom prilikom vređao mladića i njegovog strica. On je u jednom trenutku izvadio pištolj i pretio ubistvom stricu, uperivši mu pištolj u lice“, piše Titulli, koji je došao u posed policijske dokumentacije o ovom slučaju.

„Srećom, prisutni policajci su intervenisali i sprečili najgore, razourozavši pomenutog policajca“,  izjavio je mladićev stric, koji živi i radi u Švajcarskoj.

Istraga o slučaju je u toku.

Ovaj događaj je podigao tenzije kod građana u Oraovici, ali i u čitavoj preševskoj opštini, a naročito kod građana koji su došli iz inostranstva da u zavičaju provedu odmor.

 




One thought on “Oraovica: Prijava protiv policajca zbog prebijanja i pretnji smrću

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *