BUJANOVAČKE danas slave DRUGI rođendan

Bujanovačke su od 3. avgusta 2015. pa do danas imale ukupno 148.858 korisnika koji su ostvarili 368.706 sesija sa 701.597 prikazanih stranica i 100.000 jedinstvenih poseta
buj

Našu Fejsbuk stranicu do sada je videlo 1.000.000 ljudi

BUJANOVAC, 3. avgust 2017. – Na današnji dan pre dve godine objavljen je prvi tekst na našem i vašem portalu- „Zašto Bujanovačke“.

Od tad pa do danas, 3. avgusta 2017, na našem portalu objavljen je 1.781 tekst, računajući i ovaj.

rodj

Prvi tekst objavljen na portalu Bujanovačke

Bujanovačke su za dve godine postale pouzdan izvor informacija Bujanovčana, što je i bila naša misija i vizija kada smo počinjali.

Slobodni smo da dodamo i to da smo na neki način prevazišli lokalne okvire jer su mnoge naše vesti prenosili sa juga Srbije ali i centralni beogradski i mediji iz regiona, a naš urednik sagovornik u emisijama televizija kao što su N1 ili Al Jazeera.

Kad su u pitanju brojke, za dve godine postojanja, postojanja stvari stoje ovako:

Bujanovačke su od 3. avgusta 2015. pa do danas imale ukupno 148.858 korisnika koji su ostvarili 368.706 sesija sa 701.597 prikazanih stranica i 100.000 jedinstvenih poseta. 

Ono što je posebno važno u eri kada društvene mreže igraju veliku ulogu u informisanju i preuzimaju primat od tradicionalnih medija, je činjenica da je Fejsbuk stranicu Bujanovačkih do sada videlo MILION ljudi, a imamo po 3.500 pratilaca i lajkova do sada.

Prema ovim podacima, Bujanovačke su među pet najčitanijih portala u Pčinjskom okrugu, u konkurenciji sličnih medija sa dužom tradicijom.

Bujanovačke se ovom prilikom zahvaljuju svim svojim čitaocima, ali i sponzorima, koji su otpočetka prepoznali naš portal kao pouzdanog saradnika, i sa kojima delimo rođendansko zadovoljstvo:

To su, pre svih, Bivoda, Veterinarska stanica Bujanovac, Crveni krst Bujanovac i Etno mehana 2015.

Bujanovačke i ove kao i prethodnih godina realizuju projekat Ministarstva kulture i informisanja, kao i lokalnih samouprava Bujanovca i Vranja.

Povodom drugog rođendana ne obećavamo ništa osim da ćemo i dalje nastaviti da radimo onako kako ste navikli od nas!

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *