Od Sportske hale do Doma zdravlja kao kroz minsko polje

U glavnoj ulici od Sportske hale do Doma zdravlja vozači se već danima suočavaju sa dve velike udarne rupe, a nadležni obećavaju da će one za koji dan biti sanirane

BUJANOVAC, 7. avgust 2017. – U glavnoj ulici od Sportske hale do Doma zdravlja vozači se već danima suočavaju sa dve velike udarne rupe, a nadležni obećavaju da će one za koji dan biti sanirane.

Ilir Taipi, tehnički direktor Komunalca kaže da su radnici ovog javnog preduzeća nekoliko puta poslednjihg godina intervenisali na kanalizacionoj mreži kod sportske hale:

Taj problem je konačno rešen, a rupa i dalje stoji jer je takvo tlo da zemlja koju nasipamo stalno propada. Čekamo da dobro nalegne a za asfaltiranje je zadužena opština. Mi smo naš deo posla završili, kaže Taipi za Bujanovačke.

Čekamo da dobro nalegne a za asfaltiranje je zadužena opština. Mi smo naš deo posla završili, kaže Taipi za Bujanovačke

Enver Ramadani, načelnik opštinskog Odeljenja za razvoj i investicije kaže za naš portal da će rupa kod sportske hale biti uskoro asfaltirana, ponavljajući da se čeka da nalegne zemlja.

rupa dz

Rupa kod DZ iskopana za potrebe kablovskog operatera

Što se, pak, tiče „šanca“ koji preseca ulicu kod Doma zdravlja, Ramadani kaže da će i to uskoro biti rešeno.

-Rupa je iskopana za potrebe jednog kablovskog distributera i opština ima obevezu da je asfaltira što ćemo i učiniti u narednim danima. Imamo mnogo posla jer se asfaltira Bujanovačka Banja, kaže Ramadani.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *