Stranci sa juga: Hvala publici na Nišvilu (Foto)

Zajedničko druženje je proteklo uz tonove Lene Kovačević i Joss Stone, sa pesmama Gusta mi magla, I put spell on you, Harr’ys simphony itd. Hvala publici i gradu domaćinu – oduševljena je Anđela

BUJANOVAC, NIŠ, 11. avgust 2017. – U niškoj Tvrđavi sinoć je počeo Internacionalni  Nišvil džez festival,a među učesnicima prve večeri bio je i bujanovački bend „Strandžers from Saut“ („Stranci sa juga“).

Bujanovčani su nastupili na Youth stage, jednoj od dvanaest festivalskih bina.

Anđela Dukadinović, vokal “Stranaca sa juga” rekla je  “Bujanovačkim”  da su  članovi  „Strandžers from Saut“ sinoć, prve večeri, zajedno uživali sa zadovoljnom publikom od koje  su dobili mnoštvo aplauza i čestitki.

-Zajedničko druženje je proteklo uz tonove Lene Kovačević i Joss Stone, sa pesmama Gusta mi magla, I put spell on you, Harr’ys simphony itd. Hvala publici i gradu domaćinu – oduševljena je Anđela.

Ovo je treći put zaredom da Strandžers from Saut nastupa na Nišvilu.

Mada još puni utisaka sa otvaranja festival željno očekuju naredni susret sa publikom, koji je na programu sutra u 18 časova na Welcoome stage.

Ovogodišnji Nišvil, koji će trajati do 13. avgusta, obeležiće 120 koncerata sa 700 izvođača.

Osim u muzici, posetioci će moći da uživaju i u filmovima „Nišvil drive in“, pozorišnim predstavama „Nišvil teatar“ i umetničkim radionicama „Art to go jazzy“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *