Posle Nišvila, „Stranci“ i u inostranstvu

Prema nagoveštajima organizatora, bujanovački bend će biti rado viđen i na sledećem Nišvil festivalu, koji će  imati nešto drugačiji organizacioni koncept

BUJANOVAC,15. avgust 2017. – Članovi sedmočlanog bujanovačkog benda „Strangers From Saut“ (“ Stranci sa juga”)  po povrtaku sa Internacionalng  Nišvil džez festivala, gde učestvuju po treći put, sređuju utiske.

Kažu za “Bujanovačke” da  su impresije pozitivne, s obzirom na dva uspešna nastupa, koja su naišla na odličan prijem publike.

Svi komentari su do sada bili pozitivni, mada se zvanične ocene očekuju tek po završetku Nišvila, 18. avgusta, kada će biti održan poslednji koncert koji je odložen zbog nevremena na trećoj festivalskoj večeri – podseća bas gitarista Đorđe Stojiljković, najstariji član “Stranaca sa juga”.

Prema nagoveštajima organizatora, bujanovački bend će biti rado viđen i na sledećem Nišvil festivalu, koji će  imati nešto drugačiji organizacioni koncept.

Mi smo jedni od retkih muzičkih sastava sa multietničkom strukturom. Prema ostvarenim kontaktimana tokom Nišvila postoji mogućnost za naše gostovanje i u inostranstvu.

I pak, o tome ne bih da govorim. Još je rano. Videćemo. – obazriv je Stoiljković.

Za sada je jedino izvesno da se trenutno razgovara o nastupu u Vojnoj bazi “Jug” nadomak Bujanovca.

Termin još nije dogovoren, ali bi, prema rečima sagovornika “Bujanovačkih”, koncert trebalo da se dogodi uskoro.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *