Migranti mogu da spreče otpuštanje nastavnika u OŠ „B. Radičević“

Pretpostavljamo da će se možda naći rešenje za ove radnike i njihov nastavak rada. Još nemamo prave informacije o svemu tome-kaže Zlatkovićeva

BUJANOVAC, 28. avgust 2017.Dalji angažman petoro učitelja, koji su tehnološki višak u osnovnim školama „Branko Radičević“ u Bujanovcu i „Bora Stanković“ u Kleniku, još je neizvestan.

goca

Čekamo informacije: Zlatković

Za troje nastavnika razredne nastave u bujnovačkoj školi, koji se nalaze na listi tehnološkoih  viškova resornog Minstarstva, po rečima direktorke Gordane Zlatković, još uvek postoji šansa da ostanu na poslu.

-S obzirom da u novoj školskoj godini očekujemo uključivanje četerdesetak migranata iz privremenog centra u nastavni proces u našoj školi, pretpostavljamo da će se možda naći rešenje za ove radnike i njihov nastavak rada. Još nemamo prave informacije o svemu tome – kaže sagovornica „Bujanovačkih“.

Slađan Cvetković, direktor OŠ „B.Stanković“ u Kleniku, veruje da će biti pronađeno rešenje, bar za jednog učitelja, koji bi trebalo da bude angažovan na određeno vreme.

Za drugog, videćemo. Sve zavisi od resornog ministarstva – veli Cvetanović, u nadi da će će ovaj problem biti pozitivno rešen.




One thought on “Migranti mogu da spreče otpuštanje nastavnika u OŠ „B. Radičević“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *