Nenad Mitrović: Škembijada dobija regionalni karakter

Mislim da opština Bujanovac mora da teži političkoj stabilnosti jer je upravo to garant ovakvih manifestacija, a i privrednog razvoja koji nam je i te kako potreban

BUJANOVAC, KRŠEVICA, 4. septembar 2017. – Nenad Mitrović, narodni poslanik SNS, smatra da krševička „Škembijada“ ima izuzetan značaj s obzirom da se po deseti put održava pored arheološkog nalazišta iz 4. veka p.n.e i da poprima regionalni karakter.

Posebno mi je drago da je ove godine bilo najviše takmičara i posetilaca i da je „Škembijada“ poprimila i međunarodni karakter.

Mislim da opština Bujanovac mora da teži političkoj stabilnosti jer je upravo to garant ovakvih manifestacija, a i privrednog razvoja koji nam je i te kako potreban.

Nadam se da ćemo, završetkom deonice auto-puta od Srpske Kuće do Levosoja, uspeti da pošaljemo poruku građanima iz okruženja da na sledeću „Škembijadu“ dođu u što većem broju – kaže Mitrović.

Ujedno se zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su pomogli održavanju ove tradicionalne manifestacije.

Na 10. “Škembijadi” pod medijskim sponzorstvom Bujanovačkih, sa oko 2.000 posetilaca, učestvovalo je 17 takmičara sa juga Srbije i susedne Makedonije.

Apsolutni pobednik je Stanimir Zdravković Mice.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *