Vulin u Bazi Jug: Vojska kontroliše teritoriju juga Srbije

Vulin je posetio danas, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića, komandanta Kopnene vojske Milosava Simovića i komandanta Četvrte brigade KoV Slobodana Stope, pripadnike Četvrte brigade u bazi „Jug“, kod Bujanovca

BUJANOVAC, 8. septembar 2017.(foto:mod) – Vojska Srbije u potpunosti kontroliše našu teritoriju, čuva naš svakodnevni način života i nikada ni na koji način neće dozvoliti da se bilo kakva politička nestabilnost preliva na našu teritoriju, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin danas u bazi Jug a prenosi Ministarsto odbrane.

Vulin je posetio danas, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića, komandanta Kopnene vojske Milosava Simovića i komandanta Četvrte brigade KoV Slobodana Stope, pripadnike Četvrte brigade u bazi „Jug“, kod Bujanovca.

Vulin je tom prilikom istakao da je baza „Jug“ jedan od najvažnijih objekata naše vojne infrastrukture, posebno kada je u pitanju obuka za multinacionalne operacije.

Vojska Srbije je u multinacionalnim operacijama čuvanja mira u čitavom svetu pokazala da može da se meri sa bilo kojom velikom svetskom armijom, naglasio je ministar.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *