Kamberi u Draču na konferenciji protiv ekstremizma

Kamberi je na svojoj fejsbuk stranici napisao da konferenciji prisustvuje više od 60 predstavnika gradova i opština Zapadnog Balkana, članova  mreže „Jaki gradovi“

BUJANOVAC, DRAČ, 12. septembar 2017.(foto:fb) – Šaip Kamberi i Ardita Sinani, predsednici opština Bujanovac i Preševo, učestvuju u radu regionalne konferencije posvećenoj borbi protiv ekstremizma koja se organizuje u Draču.

Kamberi je na svojoj fejsbuk stranici napisao da konferenciji prisustvuje više od 60 predstavnika gradova i opština Zapadnog Balkana, članova  mreže „Jaki gradovi“.

Na ovom skupu, kojeg organizuje Međunarodna asocijacija za upravljanje gradovima-regionima (ICMA), između ostalih, nalazi se predstavnik američkog Stejt departmenta Majkl Dafin (Michael Duffin) i predstavnici Misije OEBS u Srbiji i Albaniji, kao i raznih ambasada i aktivisti organizacija koje se bore protiv ekstremizma.

Predsednik bujanovačke opštine podseća da je Bujanovcu  i Preševu, kao članovima mreže “Jaki gradovi”, nakon Danske i Ulcinja, ovo treće  učešće na međunarodnim konferencijama.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *