Mihajlović: Ceo Koridor 10 gotov do februara 2018.

Grdelička klisura ne može da bude završena do Nove godine, može do februara. Za mene je Koridor 10 završen. Grdelička klisura je 24 kilometra teškog dela

BUJANOVAC, BEOGRAD, 13. septembar 2017. – Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da će kompletan Koridor 10 biti gotov do kraja februara 2018.godine.

„Grdelička klisura ne može da bude završena do Nove godine, može do februara. Za mene je Koridor 10 završen. Grdelička klisura je 24 kilometra teškog dela, imate delove koji su gotovi, i mi smo na samom kraju“, poručila je ministarka u gostovanju na TV N1.

Na južnom delu Koridora  10, osim kroz Grdeličku klisuru, u toku su radovi i na drugoj deonici, od Srpske Kuće do Levosoja, u opštini Bujanovac, dugoj 8,06 kilometara, koji traju već dve godine.

Ministarka Mihajlović je prilikom obilaska ove deonice, krajem jula tekuće godine, poručila da će sa svojim timom nastaviti da obilazi to gradilište, kako bi se uverila da će radovi biti završeni u ugovorenom roku, do novembra 2017. godine i zatražila od izvođača da ubrza tempo i angažuje još radnika




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *