Vučić: Šta će Albanci sa juga Srbije da rade sa kosovskim pasošima

„Sa tim pasošem daleko će da doguraju“, rekao je i dodao da nema potrebe za lažima, i da u Srbiji tačno znaju koliko Albanaca ima u centralnoj Srbiji, kao i da ima mnogo više Srba na centralnom Kosovu

BUJANOVAC, BEOGRAD, 3. oktobar 2017. – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne zna šta bi Albanci koji žive u Preševu, Bujanovcu i Medveđi radili sa kosovskim pasošima, prenose Novosti pozivajući se na Tanjug.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne zna šta bi Albanci koji žive u Preševu, Bujanovcu i Medveđi radili sa kosovskim pasošima, koje im obećava Ramuš Haradinaj.

„Sa tim pasošem daleko će da doguraju“, rekao je i dodao da nema potrebe za lažima, i da u Srbiji tačno znaju koliko Albanaca ima u centralnoj Srbiji, kao i da ima mnogo više Srba na centralnom Kosovu.

„Oni mogu sve to da pričaju dokle god imaju velike zaštitnike u inostranstvu, ali međunarodno pravo treba da postoji i mora da se poštuje“, rekao je Vučić.

Ističe, da Srbija nema takve zaštitnike i da je izložena pritiscima sa svih strana zbog nečiste savesti Albanije.

„Zbog njihove nečiste savesti prema našoj otadžbini mi smo dužni da trpimo, da slušamo pritiske, da im se ponekad povinujemo, nekada ne, a kada to ne uradimo da budemo označeni kao ‘unijati Evropejci’ ili ne znam šta već drugo, samo zato što smo čuvali svoju rodnu grudu“, rekao je Vučić.

Dodaje da će Srbija svoj posao da nastavi, da štiti nezavisnost Srbije, teritorijalni integritet i suverenitet, dok oni „rade svoje“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *