Stanari „Lamela“ guše se u smeću, ako se problem ne reši đubre nose u Komunalac

Nezadovoljni stanari kažu da će posle vikenda, ako se ovaj problem ne reši, smeće odneti u direkciju JP Komunalac, koja se nalazi na nekoliko metara odatle

BUJANOVAC, 8. oktobar 2017.Stanari Lamela „D“ i „E“ tokom vikenda guše se u smeću jer je i taj jedini kontejner koji imaju sklonjen u petak.

Stanari na društvenim mrežama pišu da je kontejner, koji je stajao pored trafo stanice, sklonjen prošle nedelje jer je verovatno smetao oko neke popravke, ali do nedelje nije vraćen.

Stanari su na društvenim mrežema u petak objavili fotografije sa nekoliko kesa smeća koje su odložili pored trafoa, gde bi trebalo da se nalazi kontejner, da bi se u nedelju napravila ogromna gomila smeća.

Nezadovoljni stanari kažu da će posle vikenda, ako se ovaj problem ne reši, smeće odneti u direkciju JP Komunalac, koja se nalazi na nekoliko metara odatle.

Bujanovačke su ranije pisale o tome da na ovom mestu postoji samo jedan kontejner, koji je čestvo prepun, što je izazvalo revolt vlasnika jednog lokala pored.

Sve ovo dešava se neposredno pošto je Komunalcu odobreno da za 10 odsto poveća cene svojih usluga.

Bujanovačke su ranije pisale o problemu iznošenja smeća i kontejnerima, što je često stvaralo gotovo kataklizmatične slike na gradskim ulicama

Opština Bujanovac je maja ove godine nabavila 22 nova plastična kontejnera.

Pre toga, februara, nabavljeni su kontejneri za mesne zajednice.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *