“Uska grla” na Koridoru 10

Vozila, kako putnucka, tako i kamioni i mašine izvođača radova ponovo zaobilaze lokalnim pravcem prema Železničkoj stanici Bujanovac kako bi stigli do odredišta

Bujanovac, 22. novembar 2017. -Izvođači asfalterskih radova na deonici putnog Koridora 10, od Srpske Kuće do Levosoja, opština Bujanovac, stigli su do finalnog asfaltnog sloja i tamo gde je bilo onemogućeno zbog prolaska vozila.

Jedno od takvih mesta, „uskih grla“ je i zona oko novog nadvožnjaka kod bivšeg „Jugokopa“ i starog, oštećenog mosta preko Južne Morave.

Najpre je dosadašnji, privremenu, prelaz blokiran i onemogućeno vozilima da se uključuju na novu, još nedovršenu deonicu autoputa, a potom je nastupila mehanizacija kako bi i tu postavila nedostajuci sloj asfalta.

Vozila, kako putnucka, tako i kamioni i mašine izvođača radova ponovo zaobilaze lokalnim pravcem prema Železničkoj stanici Bujanovac kako bi stigli do odredišta.

Pitanje jee trenutka do kada će i pešaci koji prelaze Moravu starim mostom moći da koriste dosadašnji prelazak preko novog autoputa.

Veruju da je trenutak početka korišćenja novog mosta, koji je ujedno i nadvožnjak preko medjunarodnog Koridora 10, sasvim blizu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *