Hančanin osumnjičen za silovanje

Prema saopštenju VJT, sumnja se da je S.N u noći između 14. i 15. oktobra 2017. godine, prinudio na obljubu oštećenu A.S., upotrebom sile u kući svog prijatelja u selu Suva Morava, opština Vladičin Han

Bujanovac, Vranje, 23. novembar 2017.-(foto ilustracija)-Pred Višim javnim tužilaštvom (VJT) u Vranju pokrenuta je istraga protiv S.N. iz Vladičinog Hana (rođen 1993. godine), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio produženo krivično delo silovanje na štetu A.S. iz okoline Vladičinog Hana.

Prema saopštenju VJT, sumnja se da je S.N u noći između 14. i 15. oktobra 2017. godine, prinudio na obljubu oštećenu A.S., upotrebom sile u kući svog prijatelja u selu Suva Morava, opština Vladičin Han.

Osumnjičeni je pred zamenikom VJT-a u Vranju, u prisustvu izabranog branioca izneo svoju odbranu.

Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju protiv S.N. iz Vladičinog Hana, određen je pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju u trajanju do 30 dana.

Takođe je u toku postupak preduzimanja dokaznih radnji ispitivanje oštećene i svedoka, kao i davanje naloga za obavljanje psihijatrijskog i DNK veštačenja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *