Štand TOB na Sajmu u Kragujevcu posetila Renata Pindžo

Sajam, koji traje do 26. novembra, organizovali su Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac ,uz sufinansiranje Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija

BUJANOVAC, 25. novembar 2017. – Predstavnici Turističke organizacije Bujanovac (TOB) zadovoljni su svojim nastupom na 9. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turitma u Kragujevcu koji jr otvoren u petak.

Po rečima Stanka Ikića, samostalnog stručnog saradnika u TOB, njihov izložbeni štand privukao je veliku pažnju posetilaca ove sajamske manifestacije na kojoj, osim predstavnika turističkih organizacija, izlažu turističke agencije i turistički centtri, hotelijeri, ugostitelji i drugi subjekati sa objedinjenom ponudom autentičnih proizvoda za predstojeću turističku sezonu čiji je akcenat na ruralnim područjima.

– Posebno smo počastvovani što se među posetiocima izložbenog štanda Turističke organizacije Bujanovac našla i pomoćnica ministra za turizam Renata Pindžo, koja je otvorila 9. Međunarodni sajam turizma.

Imali smo i niz obostrano zadovoljavajućih kontakata sa zainteresovanim za našu turističku ponudu, kao i potencijalnim investitorima u nove sadržaje na područu opštine Bujanovac.

Svakako, najveće interesovanje vlada za Bujanovačku banju – naglašava Ikić.

U okviru ove manifestacije, kako saznaju “Bujanovačke”, održava se i Sajam zimnice na kojem oko 40 proizvođača zdrave hrane i pića izlažu svoje lokalne domaće proizvode.

Sajam, koji traje do 26. novembra, organizovali su Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac ,uz sufinansiranje Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *