Dodela diploma o završenom pripremnom programu za polaganje pravosudnog ispita

Učesnici obuke imaće bolje izglede na stručnom tržištu, nakon što unaprede svoje veštine i polože pravosudni ispit, podsećaju iz Misije OEBS

BUJANOVAC, 4. decembar 2017. (foto ministarstvo pravde)– Šef Misije OEBS-a u Srbiji ambasador Andrea Oricio, ambasador Švajcarske u Srbiji i u Crnoj Gori Filip Ge i predstavnik Advokatske komore Srbije Dragoljub Đorđević, u Bujanovcu će, u prisustvu predstavnika lokalne vlasti, uručiti 50 diploma o završenom pripremnom programu za polaganje pravosudnog ispita.

Početak ceremonije zakazan je u ponedeljak u 12 sati u Domu kulture.

Dvomesečna obuka, koju je za pravnike organizovala Misija OEBS-a u Srbiji u saradnji sa Advokatskom komorom Srbije i Nacionalnim savetom Albanaca (NSA), uz velikodušnu podršku ambasade Švajcarske u Beogradu, održana je u Bujanovcu tokom septembra i oktobra.

Edukacija je realizovana kako bi pomogla pravnicima iz južne Srbije u pripremi za polaganje pravosudnog ispita, a u cilju daljeg jačanja vladavine prava.

Učesnici obuke imaće bolje izglede na stručnom tržištu, nakon što unaprede svoje veštine i polože pravosudni ispit, podsećaju iz Misije OEBS.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *