Pretpraznična atmosfera na trgu

Za sada prodajem ukrase koji koštaju, zavisno od vrste, od 10 do 30 dinara, raznobojne trake su od 50-100, prskalice staju 30, a svetiljke u nizu 300 dinara

BUJANOVAC, 6. decembar 2017. –  Kamera fotoreportera “Bujanovačkih” je šestog decembarskog dana  na Karađorđevom trgu u Bujanovcu zabeležila prvog  prodavca novogodišnjih ukrasa.

Njegova pojava najavljuje  skorašnje postavljanje novih tezgi sa robom, bez koje je nezamisliv doček nove godine do čijeg dolaska nas deli još 25 dana.

Tezga je, za sada, sa mešovitom robom, „osveženom“ ukrasima za jelku, balonima, svetiljkama, prskalicama, trakama…

Ulični prodavac najavljuje da  će za desetak dana početi i prodaja novogodišnjih jelki.

-Cena će im biti od 200 do 1.000 dinara. Sada prodajem ukrase koji koštaju, zavisno od vrste, od 10 do 30 dinara, raznobojne trake su od 50-100, prskalice staju 30, a svetiljke u nizu 300 dinara, veli prodavac.

Uz opasku da trenutno interesovanje kupaca „nije nešto naročito“, vlasnik tezge obećava da će  u drugoj polovini decembra obogatiti asortiman.

Biće, kaže, i Deda Mrazova, od manjih pa do golemih…

Na suprotnoj strani trga, u neposrednoj blizini fontane kod zgrade opštine, postavljene su dve drvene barake, a ispred njih niz sijalica.

U opštini kažu da će i one biti ambijentalni deo  ovog prostora u najužem centru Bujanovca koji će uskoro da poprimi pretpraznični dekor, te da će se u njima služiti kafa i čaj.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *