LU GOLUB: Hajka na vuka i lovačka zabava

Goste će zabavljati Branimir Stošić Kace

BUJANOVAC, 4. februar 2018. –  U bujanovačkom restoranu „Keče“  u subotu, 17. februara sa početkom u 20 sati, biće organizovana tradicionalna lovačka zabava.

Organizator zabave, Lovačko udruženje „Golub“ iz Bujanovca, za goste  je obezbedio bogat muzičko zabavni program i raznovrstan meni sa specijalitetima od divljači.

Po rečima predsednika LU „Golub“ Nenada Kostića, učesnike zabave očekuje i bogata lutrija, i svi zainteresovani mogu da se o događaju informišu i rezervišu mesto na broj  064/6-444- 737.

  • Glavna nagrada je lovačka puška. Gost večeri je muzički umetnik Branimir Stošić Kace iz Vranja. Cena  ulaznice je 1.500 dinara, kaže Kostić.

Lovačko udruženje „Golub“ ujedno obaveštava sve lovce da će nedelju dana pre lovačke zabave, 10. februara,  biti organizovan i tradicionalni lov na vuka.

Prema protokolu organizacije, okupljanje lovaca i upis učesnika na zbornim mestima kod bujanovačkog motela, lovačkog doma u Kleniku, Ljiljancu i Biljači, predviđeno je od 7 do 8 časova.

Naredna četiri sata rezervisana su za lov na vuka, nakon čega će od 13 do 14 časova uslediti okupljanje lovaca na svečanom ručku u restoranu „Keče“.

Kotizacija za ovaj događaj je 600 dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *