TOV: Vranjska kuhinja i prirodni potencijali na Sajmu u Beogradu

Skijanje na Besnoj kobili

VRANJE, BUJANOVAC, 21. februar 2018. (foto TOV)– Promocijom lokalne kuhinje i pića, promotivnim filmom, kao i kulturnim i prirodnim potencijalima pre svega Besne kobile i Vranjske banje, Turistička organizacija Vranje (TOV) predstaviće se na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 22. do 25. februara.

Ovogodišnji sajam turizma realizuje se pod sloganom ,,Odmor te čeka“ i sa 1.100 izlagača predstavlja naznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i  jugoistočnoj Evropi.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Grada Vranja, predstaviće se turističke organizacije, agencije, savezi, hoteli, turoperatori, planinski centri,  banje, jezera, gradovi i drugi subjekti turističke privrede.

  • Turistička organizacija grada Vranja  predstaviće kompletnu turističku ponudu, sa akcentom na prirodne vrednosti vranjskog kraja. Posetioci štanda će imati priliku da se putem brošura, kataloga, flajera, razglednica, suvenira i  turističkog filma o Vranju,  bliže upoznaju sa potencijalima Vranja,  Besne Kobile, Vranjske Banje  i sa kulturnim nasleđem ovog kraja.
  • Drugog dana sajma, 23. februara u 12:00 sati, na štandu Turističke organizacije Vranje biće organizovana promocija vranjske kuhinje i pića. Istovremeno, uz Sajam turizma odvijaju se još 3 srodne manifestacije, Međunarodni  sajam vina „Beowine” , Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske  opreme ,,HORECA”, kao i sajam suvenira ,,Posetite Srbiju”.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *