Nedžat Behljulji, lični stav: Gumoplastika, sramna mučnina Bujanovca

BUJANOVAC, 24. februar 2018.GUMOPLASTIKA, sramna mučnina Bujanovca!

Ovaj privredni gigant, ne tako davno ponos opštine Bujanovac, u kome je bilo angažovano na stotine radnika, danas je jedna crna rupa u srcu grada.

Da su našu opštinu vodili normalni političari 2014/2015 godine, danas bi italjanski GEOX, sa preko haljadu radnika, bio u Gumoplastici a ne u Vranju!

Kad bi manekeni lokalne samouprave znali da je opština Bujanovac, zajedno sa Komunalcem, jedan od većinskih vlasnika kapitala privrednog subjekta Gumoplastika, drugačija bi slika bila, i da nije Koordinaciono telo igralo svoju prljavu igru sa Gumoplastikom, sada bi na toj lokaciji bio italjanski proizvođač obuće, jedan od najvećih na svetu.

Kada se u ovu priču danas ne bi mešala politika, na lokaciji Gumoplastike bi lokalni privrednici napravili čuda.

Dotle, Gumoplastika kao nekadašnji ponos Bujanovca služiće za dnevna politička prepucavanja, tu firmu će nastaviti da vodi jedan penzioner, narodni poslanik malo-malo pa će se slikati sa radnicima koji štrajkuju, dok se onaj drugi, albanski, negde izgubio, nigde ga nema, dečurlija-manekeni zaljubljeni u sebe, koji nemaju pojma o privredi, rešavaće privredne probleme naše opštine, dok će Koordinaciono telo za opštine juga Srbije, kao spona sa Vladom Srbije, povremeno poslati neku referentkinju da drži predavanja štrajkačima Gumoplastike.

U svakom slučaju, u Bujanovcu, u kome je svakim danom sve manje ljudi, nastavljamo da živimo sa ovakvim cirkusom.

Bujanovče, bedo mučena, ko te prokle toliko da se mučiš, šta te snašlo, zašto da te vode manekeni-neznalice sa lakiranom kosom i skupim odelima, zašto da direktor preduzeća bude penzioner?!

(Autor je privrednik iz Bujanovca)




2 thoughts on “Nedžat Behljulji, lični stav: Gumoplastika, sramna mučnina Bujanovca

  1. Zoran

    Kakav si to folirant, to je cudo. Procitao si par.knjiga u zivotu I to otkada ne radis nista, I mislis da si popio svu pamet ovog sveta. U Bujanovcu ne da ne bi dosao Geox, nego ni kineaki proizvodjac pertli. Samo lupas gluposti I pokusavas da s sebi pravos reklamu. ,,Lokalni privrednic bi napravili cudp,,. Koji lokani privrednici??? Sverceri I.kriminalci nisu privrednici, to sigurno nisi znao. Sta bi napravili??? Restorane za svadbe na divlje, kao sto pravi tvoj prijatelj na benzinskoj pumpi I obaj mesar sto pravi zgrade. PRIVREDNICI!!! Pista vas drzava zbog pokitike da radite sta hocete a vama.nije dobro. Za LOKALNE PRIVREDNIKE fiskalni racun je nepoznanica

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *