Mitrović: Evo Jumkovog poziva, od Kamberija očekujem javno izvinjenje

BUJANOVAC, 8. mart 2018. – Posle otvaranja pogona vranjskog Jumka u Bujanovcu, predstavnici lokalne samouprave (Rahim Salihi u ime Šaipa Kamberija, Stojanča Arsić) su za naš portal, kao razlog neprisustvovanja ovom događaju, naveli da na njega nisu ni pozvani.

Nenad Mitrović, narodni poslanik šef u lokalnom parlamentu opozicionog odbora SNS, lokalnu vlast je tim povodom optužio da sabotira ekonomski razvoj opštine, tvrdeći da je iz Jumka poziv Šaipu Kamberiju, predsedniku opštine uredno stigao na njegovu elektronsku poštu.

Mitrović je Bujanovačkim poslao taj poziv, na kome se vidi da ga je 29. januara poslala Gordana Savić iz Jumkove PR službe, uz komentar koji prenosimo:

Ja sam prvog dana odgovorno tvrdio da je predsednik opštine Šaip Kamberi, od strane kompanije Jumko, pozvan  na otvaranje Jumkove fabrike konfekcije u Bujanovcu.

Mesec dana Kamberi i njegovi saradnici lažu građane opštine Bujanovac kako nisu pozvani na ovaj događaj, a nedolaskom su pokazali svoj odnos prema privredi, ali i svoj neodgovoran odnos prema građanima opstine Bujanovac.

Očekujem javno izvinjenje od Šaipa Kamberija i njegovih saradnika za ovakvo njihovo neodgovorno ponašanje!

Na način na koji lokalna samouprava radi teško da možemo privredno da razvijamo opštinu Bujanovac, kaže Mitrović.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *