Mitrović: Predsedniče, kako ljudi da vas nađu

Bujanovac, 8. mart 2018.-Jumko je Kamberiju poslao poziv na njegovu mejl adresu koja se nalazi za zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bujanovac, kaže poslanik Nenad Mitrović, reagujući na objavu sa opštinske FB stranice.

U ovoj objavi navodi se da je poziv Kamberiju na otvaranje Jumkovog pogona stigao na adresu koja nije važeća.

Mitrović, međutim, navodi da je poziv za otvaranje Jumkovog pogona poslat na zvaničnu adresu koja je vidljiva svima koji bi da kontaktiraju Kamberija.

Znač, i ovde lažu! Na zvaničnoj stranici Opštine Bujanovac dat je imejl kao kontakt da se lakše dođe do predsednika opštine, a onda kažu da taj imejl nije u elektronskom kontaktu?!

Pitam se kako građani, druge lokalne samouprave, potencijalni investitori, državni organi… mogu doći do predsednika opštine, ili predsednik opštine, da ne bi imao poslovne obaveze, stavi imejl koji, kako navode, nije u elektronskom kontaktu, ali ga ne zamenjuju ispravnim imejlom.

To se zove odgovorno ponašanje predsednika opštine!

Poziv iz Jumka poslat je na zvaničnu adresu koja je vidljiva svima koji bi da kontaktiraju Kamberija”, navodi Mitrović.

Kamberi i njegov zamenik Stojanča Arsić ranije su za Bujanovačke izjavili da na otvaranje nisu došli jer nisu dobili poziv iz Jumka.

Bujanovačke svojim čitaocima stavljaju na uvid kopiju poziva iz Jumka, fotografiju sa opštinskog sajta i sliku koja je na opštinskom FB profilu postavljena kao uputstvo sa Kamberijevim elektronskim adresama.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *