Fudbal: BSK sa novim rukovodstvom za čast kluba

 

Spasić

BUJANOVAC, 12. mart 2018. – Fudbaleri bujanovačkog BSK, koji je jesenju polusezonu Pčinjske okružne lige završio na 11. mestu, sa ukupno 10 bodova, u prolećnom delu prvenstva startovaće sa novom klupskom upravom i trenerskim vođstvom.

Na startu drugog dela prvenstva, 18. marta, u 14. kolu bujanovački „plavo-beli“ ugostiće ekipu petoplasiranog komšijskog Trnovca, koji ima 11 bodova više od svog domaćina.

Nedavno izabrani predsednik FK BSK Miodrag Spasić, potpredsednik Boban Stojanović i treneri Nenad Petković i Nebojša Đorđević veruju da će, osim boljeg plasmana na Okružnoj tabeli, uspeti bar da stvore okosnicu tima za takmičarsku 2018./19. sezonu, spremnog za prvenstveno nadmetanje za ulazak u viši rang takmičenja.

Ukoliko ostvari postavljeni cilj, novi stručni štab, sastavljen od bivših prvotimaca BSK iz srpskoligaške epohe, razmišlja o postepenom povratku na stare staze uspona ovog najstarijeg sportskog kolektiva u opštini Bujanovac.

Kup utakmica, odigrana u nedelju u Bujanovcu, u kojoj je u penal ruletu uspešniji bio Vihor Žbevac, za ekipu bujanovačkog BSK bio je svojevrsna generalna proba pred nastavak prvenstva.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *