Mediji u Holandiji potvrdili Gokčetovo ubistvo

Bujanovac, Vranje, 18. mart 2018. (Naslovna foto Vranjske) – Vranjanac Goran Tasić Gokče (46) ubijen je u pucnjavi koja se u četvrtak dogodila u Amsterdamu, javljaju holandski mediji pozivajući se na policijske izvore, prenosi portal VranjeNews.

Navodno je reč o obračunu u vezi sa narkoticima, piše holandski portal „Parol“.

Tako je potvrđeno ono o čemu se od petka uveče šuška u Vranju.

Mediji javljaju da je Tasić, navodno, preminuo u petak ujutru u bolnici i napominju da je „sa teritorije bivše Jugoslavije“.

Ovde je pucano na Tasića, Screenshot portal „Parol“

Iako policija još nije spremna da iznese više detalja, poznato je da se pucnjava dogodila u četvrtak oko 22.15 časova po lokalnom vremenu, ali je tek u subotu potvrđen Tasićev identitet.

Incident se dogodio u oblasti Piet Mondrianstrat, a Tasićevo telo je, kako piše Parol, pronađeno ispred jedne od kuća.

Policijski helikopter je dugo nadletao područje u potrazi za napadačem ili napadačima, ali bezuspešno.

Nekoliko ulica dalje, izgoreo je automobil marke „BMW“ i vozilo je prosleđeno na veštačenje da bi se utvrdilo ukoliko postoji bilo kakva povezanost sa pucnjavom.

Prema informacijama, stanari okolnih ulica su čuli pucnje u četvrtak uveče, ali kada je policija došla na lice mesta zatekli su samo teško ranjenog Tasića kako leži u besvesnom stanju, piše „Parol“.

Istraga je u toku i policija je pozvala sve potencijalne svedoke da se jave.

Inače, iste noći dogodila se još jedna pucnjava u kojoj je povređen muškarac (31), ali za sada nije potvrđeno da su incidenti povezani na bilo koji način, piše „Nu“.

Tasiću je u Vranju dva puta suđeno za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osuđen je za pokušaj likvidacije Zorana Popovića Popa u Vranju na tri godine i tri meseca zatvora, odslužio je dve godine u KPZ Niš.

Dok je po optužbi za navodno pucanje u butinu Aleksandra Dimtrijevića 2008. oslobođen optužbe nekoliko godina kasnije.

Oslobođen je prošlog leta i na suđenju za krivično delo iznude, navodno na štetu nekadašnjeg poslanik Nove Srbije iz Vranja Radoslava Mojsilovića.

Donedavno je bio predsednik FK Vranjska Banja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *