Trotoar prekoputa opštine pretvoren u parking

Parking na zahtev građana: Džaferi

BUJANOVAC, 14.april 2018. –Vozači u Bujanovcu dobili su 10 novih parking  mesta, i to na trotoaru u centru grada preko puta opštine.

Novi parking prostor je obeležen, a Amir Džaferi, načelnik Odeljenja za urbanizam, imovinsko–pravne poslove, komunalno–stambene, gradjevinske delatnosti i zaštitu životne sredine kaže za Bujanovačke da je na ovaj način uvažena inicijativa građana.

Ovo je jedan od pokušaja da se smanje saobraćajne gužve ispred zgrade opštine i ujedno ublaži problem nedostatka prostora za parkiranje automobila. Nastojaćemo da do leta obezbedimo  dodatni broj parking mesta u gradu. Tada su, zbog dolaska naših građana koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu, saobraćajne gužve još veće. Pored  parkirališta u fabričkom kruguGumoplastike trebalo bi da se prostor za parkiranje obezbedi i u dvorištu SŠ “S,Sava. U tom pravcu smo već započeli razgovoreističe Džaferi.

Uporedo sa obeležavanjem novih parking mesta, radnici bujanovačkog JP “Komunalaczavršili su prolećne radove na obnovi horizontalne saobraćajne signalizacije na ulicama Bujanovca.




One thought on “Trotoar prekoputa opštine pretvoren u parking

  1. Bujanovčanin

    Da probate da krenete i po dvorištima privatnih kuća da obeležavate da bi uzeli ljudima novac

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *