Avdiju: Nastavlja se hvatanje pasa lutalica

BUJANOVAC, 30.april 2018. U prvoj  ovogodišnjoj akciji hvatanja i smeštaja u azil napuštenih pasa lutalica, čiji je naručilac  Opštinska uprava Bujanovac, obavljenoj u sredu, 25. aprila, izvršilac posla „Avenija MB“ iz Beograda je na bujanovačkim ulicama uhvatila 19 odraslih pasa i 4 štenca. Ovo je „Bujanovačkim“ potvrdio  Agron Avdiju, šef Službe za javne nabavke opštine Bujanovac.

Akcija je izvršena sa izabranom  kompanijom, sa kojom je 23. aprila ove godine zaključen ugovor o pružanju usluga vršenja i smeštaja u azil napuštenih pasa, ukupne vrednosti  2 miliona dinara sa PDV na godišnjem nivou, odnosno na osnovu jedinične cene od 6.500 dinara po zbrinutom psu. Sve je urađeno transparentno.
 Ponuđač „Avenija MB“ je u roku za podnošenje ponuda, od 23. marta do 2. aprila 2018. godine,podneo prihvatljivu ponudu, uz dodatne uslove, u skladu sa odredbama  Zakona o javnim nabavkama. Ova nabavka je objavljena na portalu javnih nabavki – naglašava Avdiju.

On podseća da je akcija hvatanja napuštenih pasa izvršena u saradnji sa opštinskom komunalnom inspekcijom, na području Autobuske stanice, OŠ „Naim Frašeri“, SŠ „Sezai Suroi“, u centru grada, Gradskom parku, okolini Dečjeg vrtića, OŠ „Branko Radičević“, Policijske stanice i Doma zdravlja Bujanovac.

Sagovornik „Bujanovačkih“ najavljuje nastavak  započete akcije, u skladu sa ugovorom sa kompanijom „Avenija MB“, koja uhvaćene pse lutalice odvozi u Vrnjačku Banju, gde ima prihvatilište.  




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *