Bujanovačkim borcima 3 zlata u Leskovcu

Zlatni Luka i Aleksandar

Bujanovac, Leskovac, 4. maj 2018. – Luka Dejanović i Aleksandar Ivanović, borci Kluba Knez Lazar, doneli su zlatne medalje na MMA turnira održanom u četvrtak u Leskovcu.

Takmičari bujanovačkog kluba okitili su se i sa 4 srebra, a boje kluba branili su: Dejan Stojković (60kg), Aleksandar Ivanović (63 kg), Luka Dejanovi i Milan Nakić u kategoriji 93 kg u disciplini MMA, a u greplingu Vule Janjić (63 kg), Aleksandar Veličković (75 kg), Mihajlo Mitrović (77 kg, Lazar Mitković (75 kg) i Jovan Ničić.

Milan Nakić, trener i osnivač kluba ne krije oduševljenje zbog uspeha:

-Doneli smo tri zlata i cetiri srebra. Takmičenje je bilo vrhunko. Svi smo se borili Lavovski i do kraja. Ponosan sam na svoje borce, dali su sve od sebe. Luka Dejanović i Aleksandar Ivanović su zablistali u zlatu, ali ništa manje i ostali borci. Svaka čast!- ne krije sreću Milan Nakić.

On je svoj meč izgubio i čestita protivniku:

-Kod nas je svaki ulazak u ring pobeda! Na merenju uoči borbe bio je teži od mene 10 kg, ali sam sam kriv što sam pristao da se borim. Ali sada to nije važno, u  sportu se nekad dobija a nekad gubi. Sad se spremamo za takmičenje u Hrvatskoj 12. maja, kaže Nakić.

 




One thought on “Bujanovačkim borcima 3 zlata u Leskovcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *