Ko je žena iz Bujanovca koja je istrčala Skopski maraton

Kruna karijere: Sanja Nakić

BUJANOVAC, SKOPLJE, 7. maj 2018. – Sanja Nakić prva je Bujanovčanka koja je uspela da istrči polumaraton (21.097 metara) i tako kruniše svoju sportsku karijeru.

Sanja je u nedelju na Skopskom maratonu ovu deonicu završila sa vremenom 2:10:44, kao jedan od troje predstavnika Bujanovca na ovoj manifestaciji.

Ova sportska herionina ima 30 godina, završila je fakultet fizičke kulture, zaposlena je u Vojsci Srbije, a radi kao fitnes instruktorka i trener u KK Play 017.

Za Sašu Ćukovića i Slavišau Jovića, može se reći da su iskonski maratonci, koji su dve nedelje posle Beograda trčali i u Skoplju.

Saša je pšonovo istrčao najdužu deonicu (42.195 m) a Slaviša polumaraton.

Svo troje naših takmičara imali su veliku podršku Ninoslava Kostića, najiskusnijeg bujanovačkog maratonca, koji se još uvek ne takmiči zbog povrede.

Podrška: Ninko, Saša i Slaviša

-Po izuzetno teškim uslovima za trčanje, završio sam sa vremenom 3:57:18, u samo dve nedelje svoj drugi veliki maraton. Slaviša Jović je popravio svoj lični rekord koji sad iznosi 1:47:34. Ovo je prvi put da je na nekoj trci nastupalo troje učesnika iz naše opštine, što predstavlja lep vid reprezentovanja Bujanovca. Nadam se da će nam se u narednom periodu priključiti još trkača. Zahvalio bih se svima koji su nam pružili podršku, jer njihova energija nam daje snagu u teškim trenucima trke, prenosi utiske Saša Ćuković.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *