Gde je taj Bujanovac, na Kosovu…

Bujanovac, Beograd, 17. maj 2018. – Uvreženo je mišljenje da mnogi Beograđani, posebno iz Tzv “kruga dvojke” nemaju pojma šta se dešava vam njihovog pojasa, ali ni da ne znaju neke osnovne pojmove.

No, kada se to dešava blejačima po kafićima iz Strahinjića Bana, ne treba zameriti, opasno je kada to ne znaju državni službenici.

O tome najslikovitije svedoči status na FB naše čitateljke Slađana Micić Jovanović Dačić, koja živi u Beogradu i prepričava događaj iz tamošnje pošte:

“Ne mogu da verujem!? Radnica u pošti, ladno je htela da odbije slanje pošiljke za Bujanovac, jer, pošiljke čija je vrednost veća od ne znam ti koliko, ne šalju na Kosovo!?!?! Ej, ljudi, da li ona ne zna gde se nalazi Bujanovac, ili mi to ne znamo!? Možda, ga je već neko preselio?!?! Bože me sačuvaj!?

Bujanovac se, za one koji ne znaju, nalazi 360 km južno od Beograda, na 280 km od Soluna, 130 od Sofije, 70 od Skoplja, 80 od Prištine, pored njega prolazi Koridor 10, i u okruženju od oko 100 km ima tri međunarodna aerodroma.




One thought on “Gde je taj Bujanovac, na Kosovu…

  1. Gaga

    Isti slučaj je bio kada sam ja poručila neku robu i oni nisu hteli da mi isporuče jer je Preševo na Kosovu. Pa sam im slikom slala kartu da provere gde se nalazimo ?

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *