Šćiprim Arifi: Šaipe, odneće te poplava kao ona u Bujanovcu

BUJANOVAC, 29. maj 2018. (foto Kamberi i Arifi/Titulli) – Predsednik Preševa Šćiprim Arifi je na iftarskoj večeri u nedelju poručio Šaipu Kamberiju da će ga odneti poplava slična onoj koja je napravila haos u Bujanovcu tog dana.

Prema pisanju portala Titulli.com, Arifi, koji je šef Alternative za promene (AP), stranke koja predvodi lokalnu vlast, podsetio je Kamberija na stavove njegove Partije demokratskog delovanja, da je AP stranka kratkog daha.

„To govore ljudi kojima je jedan isti čovek na čelu stranke 30 godina“, rekao je, prema pisanju Titulija, Arifi aludirajući na lidera PDD Rizu Haljimija.

Arifi je podsetio da su mnogi pretili njegovoj stranci da je vlast u Preševu za nju tvrd orah o koji će slomiti zube, ali se, kako je rekao, ispostavili da su druge stranke polomile svoje vilice o AP.

Posle izbora 2016. PDD i AP činile su vladajuću koaliciju u Preševu ali se taj savez raspao, a na vanrednim izborima u toj opštini krajem 2017, pošto su ranije pre toga uvedene privremene mere, najviše glasova osvojila je AP, koja je i formirala lokalnu vlast, dok je PDD u opoziciji.

PDD čini okosnicu lokalne vlasti u Bujanovcu, dok je odbor AP samo delimično formiran i nije imao priliku da se nadmeće na izborima.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *