Zakazano pa odloženo prinudno uklanjanje „divljih“ bašti kafića

Nećemo dozvoliti kršenje zakona: Aliti

BUJANOVAC, 29. maj 2018. – Za utorak (29. maj) ujutru bilo je zakazano prinudno uklanjanje dve letnje bašte na gradskom trgu, ali je u ponedeljak odloženo, saznaju Bujanovačke nezvanično u opštinskoj Komunalnoj inspekciji.

Do odlaganje je došlo, kaže naš izvor, jer su vlasnici kafića koji su bašte postavili na javnoj zelenoj površini, obećali da će narednih dana sami ukloniti ove montažne objekte.

Bujanovačke su ranije pisale da je Komunalna inspekcija dala nalog vlasnicima da ukolne bašte, te da će u suprotnom to biti urađeno prinudno.

Načelnik Opštinske uprave Fadil Aliti kaže za Bujabovačke da vlasnici kafića odlažu uklanjanje:

-Rekli su nam da će ih ukloniti sami, ali evo odugovlače sa tim. Čekaćemo još nedelju dana a onda ćemo ih prinudno skloniti, obećava Aliti.

On priznaje da se trude da koliko je to moguće izbegnu prinudno uklanjanje koje se sprovodi uz asistenciju policije da, kako kaže, ne bi tako iritirali građane:

Međutim, nećemo dozvoliti kršenje zakona i, ako vlasnici ne ispune obećanje, bićemo prinuđeni na prindno uklanjanje, poručuje Aliti.




One thought on “Zakazano pa odloženo prinudno uklanjanje „divljih“ bašti kafića

  1. Talija86

    Ovaj Aliti prica price za malu decicu! Gradjani su toliko iziritirani necijom smeloscu, da se uzurpiraju zelene povrsine, gradjani su isto tako iziritirani Vasim bezobrazlukom i odlukom da se rok produzi jos nedelju dana da se uklone te baste, tako da bi bilo pametnije i bolje da radite Vas posao kako treba, bez slikanja po novinama, davanje ovih smesnih izjava i bez rokova jer najvise IRITIRATE narod ovim stvarima i vasim odlaganjem!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *