Savet za roditelje Bujanovac obezbedio knjige za odlikaše

BUJANOVAC, 30. maj 2018.– Zavod za udžbenike i nastavna sredstva donirao je 500 knjiga Opštinskom savetu roditelja Bujanovac, koje će biti podeljene odličnim đacima OŠ Branko Radičević, kao i školama u selima Klenike i Žbevac.

Saša Nikolić iz Saveta roditelja za Bujanovačke objašnjava da je, u želji da pomogne pre svega đacima, Zavodu za udžbenike poslao molbu za donaciju, te da je pozitivan odgovor stigao veoma brzo.

Nikolić dodaje da će knjige dobiti samo škole koje su poslale spiskove učenika, i naglašava da on u ime Saveta, koji je formiran na nivou resornog Ministarstva, čini sve kako bi deci u Bujanovcu obezbedio što bolje uslove za školovanje.

-Vrednost donacije je oko 100.000 dinara, a pre ove dobili smo nešto skromnije od kuća Klet i BIGZ, kaže Nikolić i dodaje da će pokloni biti uručeni prilikom predavanja knjižica.

Bujanovački osmaci školu završavaju u četvrtak 31. maja, što će obeležiti veseljem u školi i centru grada, dok je proslava mature zakazana za 5. jun u restoranu Keče.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *