Za ubistvo kod Bujanovca 40 godina zatvora

BUJANOVAC, VRANJE, 15. jun 2018. (foto PrtSc MUP/ hapšenje Petrovića u Predejanu) – Viši sud u Vranju doneo je u petak prvostepenu presudu kojom je Goran Petrović iz Raniluga sa Kosova, s prebivalištem u Nišu, osuđen na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge i tašte i ranjavanja jednogodišnje ćerke kod Bujanovca, o čemu su tada Bujanovačke prve izvestile.

Portparolka suda Tatjana Mihajlović Jovanović je za agenciju Beta rekla da je Petrović (25) proglašen krivim za sva tri dela za koja je bio okrivljen, kao i da je tokom trajanja sudskog procesa utvrđeno da je zločin izvršio u uračunljivom stanju.

Petrović je dvostruko teško ubistvo izvršio 4. maja 2017. godine na putu Bujanovac-Končulj, kod mesta Turija u blizini administrativnog prelaza sa Kosovom, kada je hicima iz pištolja ubio suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (44) a ranio jednogodišnju ćerku H. P.

Pretpostavlja se da je ubistvo počinio zato što je supruga planirala da ga ostavi, uz podršku tašte.

Petrović je uhapšen početkom juna kod mesta Predejane na putu Vranje – Leskovac, od kada se i nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Vranju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *