Grad Vranje daruje najbolje srednjoškolce letovanjem

Bujanovac, Vranje, 29. jun 2018. (Foto VranjeNews) – Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković primio je u četvrtak đake generacije osnovnih i srednjih škola na području Grada Vranja u školskoj 2017/2918. godini, prenosi portal VranjeNews.

Grad Vranje obezbedio je prigodne nagrade za đake generacije – osnovcima su uručene knjige „Srednjovekovna trilogija“ i tablet računari, a za srednjoškolce je obezbeđen desetodnevni boravak u jezičko-sportskom kampu u Grčkoj u julu 2018.

Gradonačelnik je učenicima čestitao ne velikom uspehu u dosadašnjem školovanju.

Vaša pamet je najbolji doprinos Gradu Vranju i dobra osnova za bolju budućnost ovog grada. Znanje se tiče tokom celog života, ono nas definiše u ličnom i profesionalnom životu. Znanje koje nosite je odraz vas samih, ali i sredine iz koje dolazite i vi ste najbolji ambasadori Vranja, rekao je Milenković i dodao da lokalna samouprava radi na poboljšanju uslova za školovanje, da je renovirano nekoliko škola, te da je želja da se kvalitet nastave podigne za lestvicu više.

Uspeh đacima generacije čestitala je i gradska većnica za obrazovanje Zorica Jović.

Čestitke i od gradske većnice za obrazovanje. Foto VranjeNews

Vi ste ambasadori Vranja: Jovićeva i Milenković

– Drago mi je da smo se okupili, želim vam mnogo uspeha u skolovanju i kasnije u vašoj profesionalnoj karijeri – rekla je Jovićeva.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *