Vranjski DINAMO debituje na Marakani: Milojević hvali RECKA

BUJANOVAC, VRANJE, BEOGRAD, 20. jul 2018. (foto VranjeNevs )Dragan Antić, trener debitanta u Super ligi, vranjskog Dinamazrači optimizmom pred početak prvenstva Super lige i duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu, koji se igra u petak od 20 sati.

– Najveća utakmica za Dinamo, od osnivanja, rekao je Antić.

Trener Dinama, koji će kao domaćin svoje mečeve igrati u Surdulici, priznaje da od malena navija za Zvezdu, ali je dodao da će sve zaboraviti kad počne utakmica za koju je živelo fudbalsko Vranje, pa i jug Srbije“.

– I zidovi znaju ko je favorit, da nemamo šta da tražimo. Međutim, koliko je puta samo miš pobegao mački. Senzaciju priželjkujem, bogme, i priviđam. Tražiću od mojih igrača samo da budu ozbiljni, igraju mirne glave i nadigravaju se. Nećemo da se sklanjamo pred najvećim rivalom u ligi, pogotovo nemamo nameru da „parkiramo autobus” ispred našeg šesnaesterca- rekao je Antić.

Na drugoj strani, trener Zvezde Vladan Milojević, ne štedi reči hvale za stratega Dinama.

– Mislim da su ambiciozan klub sa trenerom Antićem, koji je pokazao da je jedan od najboljih u zemlji i sve što je Dinamo uradio je zahvaljujući njegovoj ljubavi i entuzijazmu prema Vranju. Mi ćemo se spremiti na najbolji način – naveo je Milojević.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa poštuje Dinamo iz Vranja i da je ta utakmica, u prvom kolu Super lige Srbije, trenutno najvažnija za crveno-bele.

Zvezda je u utorak eliminisala letonski Spartaks u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a narednog utorka igraće protiv litvanske Suduve u drugom kolu.

.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *