Kiosk – KAFIĆ U PARKU dobio dozvolu Odeljenja za urbanizam

BUJANOVAC, 23. jul 2018.- Montažni objekat u kome je otvoren kafić u gradskom parku dobio je privremenu dozvolu za rad opštinskog Odeljenja za urbanizam, rekao je za Bujanovačke Agim Rašiti, načelnik Inspekcijskih službi opštine Bujanovac.

Upravo mi je stiglo rešenje Odeljenja za urbanizam (ponedeljak 23. jul prepodne), tako da je ovaj objekat za nas sada legalan. Vlasnik je dobio rešenje prema kome može da u parku postavi objekat na određeno vreme, kaže Rašiti.

Amir Džaferi, načelnik Odeljenja za urbanizam (foto Titulli.com)

On je prošle nedelje, kada je kiosk postavljen u parku, za Bujanovačke izjavio da je doneto rešenje i dat nalog za njegovo uklanjanje, do čega međutim nije došlo.

Pre toga je Opštinski savet roditelja Odeljenju za urbanizam podneo prijavu protiv NN vlasnika zbog, kako se navodi, ugrožavanja bezbednosti dece u obližnjem vrtiću.

O svemu tome čitajte OVDE.

Bujanovačke su pokušale da kontaktiraju Amira Džaferija, načelnika Odeljenja za urbanizam, ali se on nije javljao na telefon da našim čitaocima objasni na osnovu čega je vlasniku izdata dozvola da postavi objekat usred gradskog parka, na zelenoj javnoj površini.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *