Atomsko sklonište, Generacija 5, Kerber i Dejan Cukić u Hanu

Bujanovac, V. Han, 27. jul 2018.- U petak i subotu, 27. i 28. jula, u Vladičinom Hanu održaće se tradicionalni muzički festival Overload.

Kako prenosi portal VranjeNews, prvog dana kao zvezde večeri nastupiće Atomsko sklonište i Generacija 5.

Pored njih na bini u Sporskom centru Kunjak naći će se i Stereo Banana, Horsnman Coyote, Saint Electris iz Sofije, Cassidy’s Browery, Plastic Sunday i Delkor.

U subotnjem programu nastupiće Dejan Cukić i Spori ritam bend, kao i niški sastav Kerber, a svoje nastupe imaće i grupe Crveni karton, Panican Whysker i DJ Marko Nastić.

Posetioci festivala moći će u subotu da vide i čuju izvođače Jolly Jumper, Flying, Kosnjak brothers band i HB Kolege.

U sklopu festivala biće održan i moto skup.

Kamp za posetioce je besplatan, kao i ulaz na bazen u Sportskom centru.

Generalni pokrovitelj manifestacije je opština Vladičin Han.

Festival Overload je jedinstven muzički spektakl na teritoriji Pčinjskog okruga, koji se održava se u Vladičinom Hanu i predstavlja najveći i najposećeniji festival ovog tipa na jugu Srbije.

Pod ovim imenom se održava od 2014. godine i predstavlja nastavak tradicije održavanja muzičkih dešavanja u Vladičinom Hanu.

Pored toga što je u proteklom periodu ugostio neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora (Bajaga i instruktori, Van Gogh, Divlje jagode, Riblja Čorba, Rambo amadeus…), Overload veliki prostor u muzičko-scenskom nastupu posvećuje i neafirmisanim grupama iz cele Srbije i regiona.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *