Levosoje: Otvoren novi nadvožnjak, serija saobraćajki

Ulaz na nadvožnjak iz pravca Bujanovca

BUJANOVAC, LEVOSOJE, 31. jul 2018. – Nadvožnjak kod Levosoja pušten je u saobraćaj, čime su ublažene muke meštana ovog i sela koja mu gravitiraju, ali po reakcijama naših čitalaca reportera meštani, ali i svi učesnici u saobraćaju, suočavaju se sa novim problemima.

Jedan od naših čitalaca reportera kaže da se za nekoliko dana, koliko dugo radi nadvožnjak, ovde desilo nekoliko saobraćajki, srećom bez povređenih:

„Dragi sugrađani, kao što znate, novi most na izlazu iz Levosoja u pravcu Bujanovca je od skoro pušten u saobraćaj.
A samim tim je počela i sezona saobraćajnih nezgoda.
Do sad ih je bilo nekoliko, poslednja u ponedeljak uveče. Na svu sreću sve dosadašnje nezgode su prošle samo sa polupanim automobilima i iskrivljenim stubovima“, piše naš čitalac reporter i dodaje da se gotovo svakodnevno lomi i rampa na pružnom prelazu na koji se silazi sa nadvožnjaka.

„Ja vas molim, Oslarčani, Levosojčani, Božinjevčani i ostali, kada dođete u blizinu rampe, da otvorite četvoro oči jer je protok saobraćaja veliki, a brizina neprilagođena za naseljeno mesto.

Posebno vas molim da obratite pažnju na decu i da ih ne pustate na ulicu bez roditeljskog nadzora, jer deca su najranjiviji učesnici u saobraćaju.

Molim vas shvatite ozbiljno moje reči, jer ne govorim ovo da bih, eto, bio u centru pažnje, već želim da vam na vreme ukažem na ono što se dešava poslednjih dana na ulicama u našem selu“, piše čitalac i obećava da će na ovu temu  razgovarati i sa predsednikom Mesne zajednice.

On dodaje da je problem ozbiljniji ako se zna da uskoro počinje školska godina, a da na nadvožnjaku ne postoji deo za pešake, a na njegovim prilazima nema ni „ležećih policajaca“:

„Nadvožnjak liči na stazu za ski skokove“, slikovit je naš čitalac.

Inače, ovaj nadvožnjak sada spaja Bujanovac sa Levosojem i okolnim selima, a kada bude puštena trasa Koridora 10 Srpska Kuća-Levosoje, biće priključen i na sadašnji autoput kao alternativni pravac ka Preševu.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *