Milković: Kamberi ne brine za bezbednost poštenih ljudi

Zapisnik sa sednice Štaba

BUJANOVAC, 4. avgust 2018. (foto: Milković i Kamberi 2016/Bujanovačke)- Opštinski štab za vanredne situacije je na svojoj sednici u petak odbio zahtev Miodraga Milkovića za postavljanje video nadzora u gradu.

U zapisniku sa sednice kao jedna od tačaka dnevnog reda navodi se da je član Štaba Milković, tražio izveštaj o prošlogodišnjoj odluci o postavljanju video nadzora.

U istom zapisniku piše da je predsednik opštine Šaip Kamberi, koji se nalazi i na čelu Štaba, odgovorio da za video nadzor nema novca i da sredstva za tu namenu nisu predviđena budžetom za 2018.

U izjavi za Bujanovačke Milković navodi da je od Kamberija prošle godine dobio obećanje da će novac za video nadzor biti obezbeđen 2018.

On dodaje da je predložio da se kamere postave duž celog grada- od ulaza i kružnog toka pa do Doma zdravlja:

Predložio sam video nadzor 2017, a Kamberi mi je obećao da će biti postavljen ove godine. Sad kaže da za to nema novca!? Kamberiju nije interes bezbednost poštenih ljudi, već da sakrije one koji se bave mutnim radnjama. Video nadzor je u Zapadnoj evropi nezaobilazan, a na prvom mestu je bezbednost dece, kaže Miodrag Milković iz opozicione odborničke grupe okupljene oko SNS.

Milković i Kamberi vodili su na poslednjoj sednici SO Bujanovac žestoku raspravu, o čemu možete čitati OVDE.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *