MITROVIĆ: Srbi u Bujanovcu se ne plaše priče o razmeni teritorija

BUJANOVAC, BEOGRAD, 9. avgust 2018.– Narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) iz Bujanovca Nenad Mitrović rekao je agenciji Beta da je bezbednosna situacija u Bujanovcu stabilna.

„Ono što je najbitnije je da Bujanovac i Preševo nemaju nikakve veze sa pregovorima o Kosovu, a to što rade albanski politički lideri sa juga Srbije je zarad njihove lične promocije pred biračima jer se približavaju izbori za nacionalni savet. Oni odlično znaju da nema povezanosti i da za to nemaju podršku međunarodnog faktora“, istakao je Mitrović.

Mitrović je naveo da Srbi iz Bujanovca nisu uplašeni zato što Albanci ponovo pokreću pitanje pripajanja Kosovu, kao i da bi albanske partije trebalo da rade na iskrenom procesu pomirenja kako bi se stvorila stabilnost bez koje nije moguć ekonomski razvoj.

 

 




2 thoughts on “MITROVIĆ: Srbi u Bujanovcu se ne plaše priče o razmeni teritorija

  1. Цецко

    По реакцији твог председника партије, да ће за 40 година да брани Врање, не би рекао да није обећао и Бујановац зарад останка на власти. И оно што ти дају у Скупштину да прочиташ ни то незнаш како ваља, а камо ли да се супроставиш неистинама које у Скупштину износи Фатмир Хасани.

    Reply
    1. Прцко

      Прцко научи правопис прво, не лупај више глупости, само зато и јеси!

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *