Velika tuča na turniru u Levosoju (FOTO)

Bujanovac, Levosoje, 15. avgust 2018.- Na turniru u malom fudbalu u Levosoju u sredu uveče došlo je masovne tuče tokom utakmice između ekipa Nesalce i Limarija Nisić.

Prema svedočenju očevidaca, do incidenta je došlo kada je golman ekipe Limarija Nisić uhvatio loptu a protivnički igrač ga zakačio u trku:

– Golman je odreagovao, što je bio znak da pritrče igrači obe ekipe, ali i navijači od kojih jedan udara golmana Limarije i baca ga u ogradu. Ulaze i ostali navijači i ne zna se ko koga udara, priča za Bujanovačke očevidac događaja.

Tuča je potrajala nekoliko minuta, a naš sagovornik prenosi da je u publici bilo i roditelja sa decom:

-Meštani su ogorčeni jed se na ovom turniru svake godine dešavaju slični incidenti, kaže naš sagovornik i dodaje da tokom incidenta na terenu lokalne škole nije bilo policije.

-Nekoliko policajaca bilo je tu oko 20 sati, posedeli su neko vreme i otišli, ali nisu bili tu kad je izbila tuča koju su smirili pribrani ljudi iz obe ekipe i publike, tvrdi naš sagovornik.

Utakmica je zbog tuče prekinuta pri rezultatu 5:3 za Limariju Nisić koju čine Srbi iz nekoliko sela oko Bujanovca, dok za Nesalce nastupaju Albanci iz ovog sela bujanovačke opštine.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *