Srpska Kuća-Levosoje u punom profilu od danas

Petlja: Stari autoput kod Srpske Kuće

Bujanovac, 19. septembar 2018. (Foto Bujanovačke)- Delovi deonice Donji Neradovac – Srpska kuća, dužine 0,7 km i Srpska kuća – Levosoje, dužine 5,9km, biće u punom profilu pušteni u saobraćaj u sredu (19.septembar), saopštilo je JP „Putevi Srbije“

Iz ovog preduzeća podsećaju da je to sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, u čijem sastavu se nalazi i Petlja Bujanovac 1, koja omogućava direktni ulaz/izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Ulaz na petlju sa starog puta

“Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski”, navode Putevi Srbije i upozoravaju vozače da prate postavljenu trajnu signalizaciju.

“Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *